Auto Total Business Show Iași a evidențiat nivelul de profesionalism

În cadrul evenimentului desfășurat în 2 aprilie, în Iași, care a fost o reușită, am interacționat direct cu peste 150 de profesioniști. După ATBS Iași, i-am luat un interviu directorului de vânzări DENSO din România, Nicolae Dima. În cadrul interviului veți găsi mai multe detalii despre eveniment și noutățile prezentate de către DENSO în cadrul acestuia:

1. Cum vi s-a părut această ediție a evenimentului Auto Total Business Show? Ținând cont de faptul că s-a desfășurat într-o locație nouă.

R: O ediție in care s-a evidențiat nivelul de profesionalism!

Am discutat cu proprietari de service-uri sau cu mecanici care au venit cu întrebări concrete din domeniu și am analizat împreună cazuri concrete, unde era nevoie de informații suplimentare, mai ales de natură tehnică.

Este îmbucurător să vezi că în România, din ce în ce mai mult, pregătirea temeinică pe partea tehnică și calitatea produselor merg, mână în mână, pe drumul cel bun.

2. Care au fost cele mai solicitate informații de la vizitatorii acestui eveniment?

R: Am fost plăcut surprins să constat că cele mai multe întrebări au fost legate de noile bujii cu scânteie, Iridium TT.

Este o bujie nouă în portofoliul DENSO, adusă în România din Ianuarie 2016 și care este din ce în ce mai des întâlnită în service-uri și magazine. Pot spune că lansarea a avut succes pentru că deja se știe că există această bujie, dar mecanicii vor să afle informații suplimentare despre performanțele ei.

Feedback-ul general al celor ce au folosit Iridium TT se poate descrie în câteva cuvinte: pornire rapidă, mers rotund al motorului, cuplu mai mare și un consum redus de combustibil.

Sincer mă așteptam ca cele mai multe întrebări să fie pe partea de compresoare. Bineînțeles că au venit și aceste întrebări, dar iată că de data aceasta bujiile cu scânteie, Iridium TT, au fost în TOP.

DENSO ATBS Iasi

3. Ce noutăți a prezentat DENSO la eveniment?

R: Este vorba despre Filtrele de Cabină DENSO, standard și cu carbon activ, pe care le puteți găsi la AD Auto Total.

DENSO este lider în producția globală de sisteme de Încălzire, Ventilație și Aer Condiționat. De aceea Filtrele de Cabină pe care le producem sunt gândite tehnologic pentru a proteja șoferul și pasagerii, dar și pentru a proteja vaporizatorul, caloriferul și interiorul tubulaturilor.

Recomandarea DENSO este ca Filtrului de Cabină să fie schimbat de fiecare dată când se face mentenanța sistemului A/C sau atunci când se curăță sistemul pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute.

Aș dori să evidențiez și alte noutăți:

- Compresorul pentru motoarele VAG 2.5Tdi, la care acum avem și varianta cu kit (DCP32006K are în pachet fulia unisens și cuplajul elastic).

- Noile instrucțiuni de montaj ale compresoarelor în 17 limbi, dintre care și limba Română.

- 84 de coduri noi pe partea de Thermal (Condensoare, Radiatoare, Ventilatoare de radiator și de habitaclu).

- Și nu în ultimul rând, noul website: www.denso.ro.

În 6 - 7 mai 2016 vom fi prezenți la Monthly Show AutoNet, în Cluj-Napoca. Puteți consulta lista cu toate evenimentele la care vom fi prezenți pe site.