DENSO a participat la Autonet Mobility Show Cluj 2016

În zilele de 6 și 7 Mai 2016, DENSO a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei aftermarket din România, Autonet Mobility Show, desfășurat la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena. Pentru a marca 20 de ani de existență, ediția din acest a adunat peste 100 de standuri expoziționale, ocazie cu care DENSO a ieșit în evidență prin activități speciale adresate atât profesioniștilor, cât și clienților finali.

Ne-a bucurat participarea la Autonet Mobility Show Cluj 2016 pentru că a ne-a oferit oportunitatea de a intra în legatură directă cu partenerii noștri. Am fost încântați să vedem numărul mare de participanți la standul DENSO, unde am pregătit două jocuri concepute special pentru a verifica viteza de reacție a celor mai iscusiți mecanici sau șoferi: Tap Tap Spark și Parts Twister. Dar surprizele pe care DENSO le-a pregătit cu ocazia Autonet Mobility Show nu se opresc aici. Pentru publicul târgului și pentru vizitatorii standului am avut în plan o mulțime de premii și surprize, care au reprezentat un important punct de interes pentru participanți.

Denso Autonet Mobility Show Cluj

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, DENSO a stat la dispozitia partenerilor și clienților, prezentând ultimele inovații tehnologice de pe piata aftermarket:

  • Compresorul pentru motoarele VAG 2.5Tdi, la care acum avem și varianta cu kit (DCP32006K are în pachet fulia unisens și cuplajul elastic).
  • Noile instrucțiuni de montaj ale compresoarelor în 17 limbi, dintre care și limba română.
  • 84 de coduri noi pe partea de Thermal (Condensoare, Radiatoare, Ventilatoare de radiator și de habitaclu).

Următoarele evenimente la care vom participa în viitorul apropiat:

  • Între 27 și 28 Mai, la Autonet Mobility Show, în Budapesta
  • În 11 - 12 iunie la Auto Total Business Show (ATBS), în București.
  • Tot în 11 - 12 iunie, ne găsiți şi la Expo Inter Cars, în Brașov.

Acestea sunt locațiile veți putea găsi un stand DENSO. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim!