DENSO se lansează cu expoziția comercială plutitoare Brevak 2016

DENSO se va alătura expoziției comerciale plutitoare unice după lansarea Brevak 2016, în Belgia și Olanda.

Expoziția comercială unică, găzduită pe vasul de lux ”Jules Verne”, se va lansa pe 24 mai iar reprezentanții DENSO se vor afla în locație pe durata expoziției de trei săptămâni.

Expoziția Brevak este organizată o dată la doi ani, iar vasul va duce expoziția în 15 locații diferite în Belgia și Olanda, inclusiv Antwerp și Amsterdam.

DENSO Brevak 2016

Vizitatorii vor putea explora cea mai nouă gamă de produse de pe piața aftermarket de la producătorii de top. DENSO se va afla la standul 17 și va expune cea mai nouă tehnologie de pe piața aftermarket din domeniul auto.

Participanții la expoziția de la bord vor avea la dispoziție o varietate de băuturi și gustări, iar reprezentanții atelierelor și distribuitorii au ocazia de a stabili legături și de a se bucura de facilitățile de la bord. Vizitatorii sunt încurajați să vorbească cu reprezentanții DENSO pentru informații despre produse și metode de fabricare.

Pentru mai multe detalii despre Brevak 2016, inclusiv referitor la locațiile expoziției, vă rugăm să vizitați http://www.brevak.nl/