Autoghidul lunii Iunie: Audi A4

Descoperiți dintr-un ghid intuitiv și complet care sunt piesele aftermarket DENSO necesare pentru Audi A4.

Autoghidul lunii Iunie vă prezintă, într-o formulă concisă și compactă, piesele aftermarket DENSO disponibile pentru Audi A4. Folosind acest autoghid, atât service-urile partenere sau distribuitorii, cât și consumatorii finali, au la dispoziție o modalitate intuitivă și ușoară de a se informa cu privire la piesele de schimb DENSO.

Audi A4 este un autoturism recunoscut pentru sinteza dintre tehnologie și estetică. Mai puternic, mai inteligent și mai eficace, Audi A4 beneficiază de aprecierea șoferilor pentru opțiunile multiple pe care le are la dispoziție, de la sisteme de sunet, la ecran multimedia.

Vă invităm să descoperiți care sunt piesele aftermarket oferite de DENSO pentru A4 și să aflați beneficiile compresoarelor DENSO din Autoghidul lunii.

Vă reamintim că în luna Martie DENSO a lansat o secțiune nouă, adresată atât service-urilor, cât și clienților finali, pentru a veni în întâmpinarea nevoi rapide de informații cu privire la produsele noastre. Autoghidul lunii Martie a fost dedicat Daciei Duster, cel din Aprilie pentru Skoda Octavia, iar cel din Mai pentru Ford Focus.