Precizie la MAX: Cupa DENSO la Laser Tag

Cea de-a treia provocare din cadrul Caravanei DENSO, Cupa DENSO la Laser Tag, a avut loc la Cluj-Napoca. Invitații au fost îndemnați joi, 3 noiembrie, să devină “rivali” pentru câteva zeci de minute și să încerce să își doboare “adversarii” în incinta poligonului de laser tag.
IMG 20161103 231139

În cadrul evenimentului Cupa DENSO la Laser TagLa fel ca la precedentele evenimente, concurenții, în număr de 28, au fost reprezentanții de vânzări ai celor patru distribuitori parteneri la Caravana DENSO: Augsburg, Autonet, Autototal și Inter Cars.

Aceștia au fost întâmpinați încă de la intrare cu un cocktail personalizat DENSO, cu sau fără alcool, după preferințe. Imediat după, în prima parte a evenimentului, a fost organizat un training de 30 de minute pe tema tehnologiei bujiilor cu scânteie din gama DENSO Twin Tip (TT), Nickel TT și Iridium TT.

IMG 20161103 202925

După finalizarea acestuia, invitații au fost împărțiți în două “tabere”, s-au transformat în “inamici”, au luat cu asalt poligonul de laser tag și au încercat să pună stăpânire pe titlul de "Campion DENSO la Laser Tag", “nimicindu-și” adversarii. În ciuda atmosferei aparent combative, cu toții au arătat că știu să lucreze în echipă, dând dovadă de colegialitate, chiar dacă încercau să se elimine din joc.

Într-un final, au fost desemnați câștigători concurenții cu cel mai mare punctaj. Cupa DENSO a fost adjudecată de Ianko Ciprian, cu 405 puncte. Pe cel de-al doilea loc a urcat Dănuț Maghiar, care a obținut 333 de puncte, iar cea de-a treia poziție i-a revenit lui Bogdan Țiriac, cu 221 puncte.

Cu adrenalina încă la MAX, distracția a continuat tot la MAX, iar participanții au avut încă o ocazie să își testeze precizia. Mai exact, au schimbat poligonul de laser tag cu cel de airsoft și și-au dovedit măiestria de țintași.

IMG 20161103 232716

Pe tot parcursul serii, invitații au avut posibilitatea să se înfrupte din gustările special pregătite pentru ei și să savureze deja tradiționalele cocktailuri și brioșe personalizate DENSO. De asemenea, la dispoziția lor a fost pus și un photobooth, pentru a putea imortaliza fiecare moment.

Cupa DENSO la Laser Tag, desfășurată la Cluj-Napoca,este cel de-al treilea astfel de eveniment, fiind precedat de Cupa DENSO la Karting, de la Timișoara, și de Cupa DENSO la Bowling, de la Constanța.Evenimentul a avut loc la Laser Tag Cluj, situat pe strada Traian Vuia nr. 208.

Echipa DENSO le mulțumește tuturor partenerilor pentru participare!

Vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook pentru a vedea o galerie foto de la eveniment.