DENSO a participat la Expo Inter Cars și ATBS București

În cadrul evenimentelor desfășurate între 11 și 12 iunie, DENSO a prezentat ultimele noutăți de pe piața aftermarket, a provocat participanții cu surprize și concursuri și a răspuns la toate întrebările colaboratorilor și clienților finali.

DENSO România a participat cu standuri expoziționale atât în cadrul Expo Inter Cars, eveniment desfășurat în Codlea, județul Brașov, cât și în București, la evenimentul Auto Total Business Show.

Stand -DENSO-Expo -Inter -Cars -2016

Ne bucură participarea activă la evenimentele automotive din țară pentru că ne oferă prilejul perfect pentru a interacționa direct cu colaboratorii și partenerii noștri. În acest fel, DENSO își respectă promisiunea de a deveni unul dintre cei mai importanți și vizibili jucători de pe piața aftermarket. Nu doar asta, dar evenimentele automotive ne crează și spațiul perfect unde să expunem cele mai inovative tehnologii.

Pe lângă discuțiile cu participanții, DENSO a lansat și o provocare specială, încurajându-i pe vizitatori să încerce jocuri exclusive și interactive, create pentru ei și disponibile pe tabletele din cadrul standului. Cei care au atins cele mai bune scoruri au câștigat produse DENSO.

Dorim să le mulțumim tuturor vizitatorilor standurilor noastre de la Expo Inter Cars și de la Auto Total Business Show și suntem nerăbdători să ne întâlnim din nou, cu ocazia viitoarelor evenimente automotive.