Fișă de verificare a autovehiculelor pentru sezonul de vară

Pentru a veni în ajutorul clienților și partenerilor săi, DENSO pune la dispoziție o fișă de verificare pentru servisarea autovehiculelor. Fișa de verificare cuprinde toate aspectele care necesită atenție în sezonul estival, pentru a veni în întâmpinarea oricăror posibile probleme.

În încercarea de a veni în sprijinul partenerilor săi, DENSO a lansat un formular gratuit destinat verificării tehnice a vehiculelor pentru sezonul de vară.

Cum vă ajută fișa de verificare?

  1. Acest formular vine ca o completare la fișele de verificare deja existente în service-urile auto și acoperă verificări complete ale mașinii, de la sistemul de climatizare, ștergătoare, anvelope, faruri, până la suspensie, motor sau acumulator.
  2. Elementul de noutate este dat de opțiunea de a completa formularul atât direct pe calculator sau laptop, cât și pe tabletă sau pe telefonul mobil. De asemenea, formularul se poate descărca și printa, pentru o completare pe hârtie.
  3. Atunci când doriți să faceți o verificare amănunțită, fișa de verificare vă permite să treceți prin toate aspectele cărora trebuie să le acordați atenție.
  4. Fișa de evaluare vă ajută să monitorizați, alături de clienți, lucrările realizate sau cele necesare pe viitor.

Descărcați gratuit formularul de verificare

Buton Descarcare

Fișa de verificare a mașinii se poate descărca gratuit. Vă încurajăm să folosiți acest formular pentru a verifica starea de funcționare a mașinii pentru sezonul de vară.