Actualizarea catalogului de ștergătoare permite atelierelor auto să înfrunte condițiile meteo tot mai dificile

Noul catalog DENSO va cuprinde codurile actualizate și instrucțiunile de montare.
Stergatoare Denso

În efortul de a pune la dispoziția atelierelor auto și a clienților ștergătoare performante, DENSO își actualizează catalogul actual.

Catalogul va conține o nouă cheie de coduri pentru facilitatea referințelor, precum și tabele de aplicații actualizate, care vor detalia cele mai recente 64 de coduri adăugate gamei: 45 de coduri noi de ștergătoare plate pentru parbriz, 18 coduri noi de ștergătoare plate pentru lunetă și un cod nou de ștergătoare de lunetă convenționale.

Noile coduri îmbogățesc gama de aplicații compatibile cu 196 de modele auto, extinzând acoperirea parcului auto la 92,5%.

Bart Waaijer, Director de Produs – Ștergătoare DENSO Aftermarket Europe, a declarat: „Actualizarea catalogului s-a produs la momentul oportun, venind în sprijinul atelierelor auto în efortul lor de a echipa conducătorii auto pentru condițiile de trafic tot mai dificile, odată cu apropierea iernii.”

Actualizarea este cuprinzătoare, oferind unei palete mai largi de clienți calitate superioară la servisarea ștergătoarelor auto.

Actualizările codurilor pentru ștergătoare

Coduri Noi Stergatoare

Gama extinsă de coduri are la bază ștergătoarele DENSO existente, care includ modele precum ștergătoarele standard, ștergătoarele hibrid și ștergătoarele plate.