Autoghidul lunii Mai: Ford Focus II

Descoperiți dintr-un ghid intuitiv care sunt piesele aftermarket DENSO de care aveți nevoie pentru Ford Focus II.
Ford Focus Ii

Autoghidul lunii Mai vă oferă prilejiul de a descoperi care sunt piesele aftermarket produse de DENSO pentru Ford Focus II. Folosind acest autoghid, atât service-urile partenere sau distribuitorii, cât și consumatorii finali, au la dispoziție o modalitate intuitivă și ușoară de a se informa cu privire la piesele de schimb DENSO.

A doua generație Ford Focus a fost produsă între 2004 și 2009 și e un model recunoscut pentru standardele înalte de siguranță pe care le asigură. Astfel, Ford Focus II a primit recenzii apreciative, clasându-se pe primele poziții în topurile privind siguranța soferilor, a pasagerilor și a copiilor.

Vă invităm să descoperiți care sunt piesele aftermarket oferite de DENSO pentru Ford Focus și să aflați beneficiile alternatoarelor DENSO din Autoghidul lunii.

Vă reamintim că în luna Martie DENSO a lansat o secțiune nouă, adresată atât service-urilor, cât și clienților finali, pentru a veni în întâmpinarea nevoi rapide de informații cu privire la produsele noastre. Autoghidul lunii Martie a fost dedicat Daciei Duster, iar cel din Aprilie pentru Skoda Octavia.