A fost lansat catalogul de bujii incandescente și cu scânteie pentru anul 2018

DENSO Aftermarket deține una dintre cele mai cuprinzătoare game de bujii incandescente și cu scânteie, iar noul catalog oferă o prezentare generală a acesteia.
Iridium TT

Pe lângă informațiile despre produs și referințe, catalogul le prezintă clienților cele mai bune practici de instalare, informații despre caracteristicile produselor și cele mai recente actualizări ale produselor.

Catalogul cuprinde 13 tipuri noi de bujii cu scânteie și 9 tipuri noi de bujii incandescente, un tabel de aplicații și un ghid pentru cumpărători, pentru a ne asigura că clienții DENSO pot alege întotdeauna produsul potrivit pentru aproape orice vehicul. Numărul de serie al noului catalog este DESG17-0001.

Gilbert Couvert, Manager de Produs Bujii cu Scânteie DENSO Aftermarket Europa, afirmă că „actualizarea acestui catalog permite clienților să aibă acces la cele mai recente informații despre produse în acest final de an.”

„Sperăm că informațiile suplimentare incluse în acest nou catalog îl vor face mai util pentru clienții noștri și vor face selectarea produselor mai ușoară, în cazul bujiilor cu scânteie și incandescente.”

Pentru mai multe informați despre gama DENSO de produse de aftermarket și pentru a găsi cel mai apropiat distribuitor sau comerciant, accesați: www.denso-am.eu/ro

Pentru a accesa catalogul online, vizitați: Downloads