DENSO își extinde prezența în Europa de Est și în Rusia, prin inaugurarea unui nou sediu în Praga și relocarea sediului din Rusia la Moscova

În ultimele luni, DENSO a deschis două noi sedii și un depozit în Rusia și Europa de Est. Echipa DENSO Aftermarket din Rusia s-a mutat într-un sediu nou, la Moscova, în timp ce echipa din Europa de Est a inaugurat un sediu nou în Praga, crescându-și astfel prezența pe piața locală și ajutând furnizorii OE să deservească mai bine clienții din aceste regiuni.

Inaugurarea sediului din Cehia

Praga

DENSO a deschis un nou birou de vânzări de 196m² în Praga, Cehia, localizat în cadrul unui complex de afaceri nou, la doar 10 km distanță de aeroportul din Praga. Acesta va găzdui echipa de Vânzări Aftermarket din Europa de Est, condusă de Richard Rybacek. Echipa cuprinde 10 reprezentanți de vânzări, un instructor tehnic, un director de marketing și comunicare, un director de produs și un inginer service. Echipa s-a lărgit cu încă doi membri pentru serviciul clienți, Jiri Duchon și Alicja Polak.

  • Jiri Duchon - Jiri deține o experiență de 10 ani în servicii clienți și o experiență de 6 ani în cadrul Philips Consumer Lifestyle. Jiri este originar din Praga și vorbește cehă, slovacă și engleză.
  • Alicja Polak - deține peste patru ani și jumătate de experiență în servicii clienți, înainte fiind reprezentantă de vânzări. Alicja s-a născut în Torun, Polonia, și vorbește poloneză, cehă și engleză.

Relocarea sediului din Rusia

În mai 2017, sediul DENSO din Rusia s-a mutat la Moscova. Noul sediu este localizat în Centrul de Afaceri Clasa A, situat aproape de aeroportul Sheremetyeyo și de stadionul Vodny, binecunoscuta stație de metrou din Moscova. Cu o suprafață de 332m², acesta este complet dotat și prevăzut cu geamuri panoramice, 12 lifturi și o zonă centrală de recepție.

Praga4

Aici își vor desfășura activitatea 23 de angajați din departamentele de management (trei), vânzări (nouă), gestiune produse (unul), servicii clienți (trei), logistică (doi), service (doi), resurse umane (unul) și contabilitate (unul).

Deschiderea unui depozit în Rusia

Odată cu relocarea sediului, DENSO a inaugurat și un depozit în Vladivostok, estul Rusiei, în plus față de depozitul deja existent, din Moscova. Înființarea acestui depozit va spori și mai mult capacitatea DENSO de a-și servi clienții sectorului aftermarket din Rusia.