DENSO își extinde gama de ștergătoare pentru a acoperi 90% din flota auto

38 de noi coduri de ștergătoare plate au fost adăugate în gama de ștergătoare de top DENSO.

Impresionanta gamă de ștergătoare DENSO a fost consolidată prin adăugarea unui număr de 38 de noi coduri de ștergătoare, care permit service-urilor și distribuitorilor să ofere ștergătoare de înaltă performanță pentru un număr mai mare de vehicule.

Wiper Blade Range

Unul din principalii furnizori de ștergătoare pentru industria OE, DENSO apelează la expertiza sa OEM pentru a pune la dispoziția clienților aftermarket piese de cea mai înaltă calitate, dezvoltate și testate în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Extinderea gamei DENSO cu cele 38 de coduri va acoperi încă 18 milioane UIO, atingând o acoperire totală de 298 de milioane de vehicule - 90% din flota auto existentă în momentul de față.

Noile coduri reprezintă seturi de ștergătoare plate cu conectori tip OE pentru aplicații LHD și RHD. Codurile acoperă în total 1.450 de modele de autovehicule, dintr-un total de 22.950, și 200 de coduri OE dintr-un total de 1.300.

Ștergătoarele plate DENSO sunt produse și dezvoltate în conformitate cu standardele stricte DENSO și combină inovația și calitatea OEM. Ștergătoarele foarte durabile sunt compatibile OE și asigură o funcționalitate și o calitate superioară, care permit clienților să obțină o vizibilitate fără probleme în condiții de zăpadă, lapoviță sau ploaie.

Gama actualizată se adresează service-urilor auto care pot monta ștergătoarele pe cele mai populare modele, inclusiv Ford Mondeo mk 4, Ford Fiesta mk 6 și multe modele Volkswagen, Audi și Skoda.

Gama include ștergătoare plate, ștergătoare convenționale (spoiler, curbate, spate), ștergătoare pentru lunetă spate, ștergătoare hibrid, ștergătoare hibrid retrofit și ștergătoare plate retrofit. Sunt oferite opțiuni de montare ușoară, precum sisteme de montare cu baionetă, cârlig sau twin screw. Gama este deja disponibilă și asigură deja o acoperire vastă și aplicații unice pentru automobilele asiatice și europene.