Autoghidul lunii August: Citroen C4

Descoperiți din acest infografic practic și compact care sunt piesele aftermarket DENSO necesare pentru Citroen C4.
Autoghid August

Autoghidul lunii August vă prezintă, într-o variantă vizuală, compactă și ușor de urmărit, piesele aftermarket DENSO disponibile pentru Citroen C4. Folosind acest infografic, atât service-urile partenere sau distribuitorii, dar și consumatorii finali, au la dispoziție o modalitate intuitivă și ușoară de a se informa cu privire la piesele de schimb DENSO.

Citroen C4 e un autoturism ce se remarcă printr-un design modern, motorizare de ultimă generație și un plus de confort. Pornind de la exteriorul atrăgător și ajungând la controlurile multimedia complexe, Citroen C4 e, fără îndoială, o mașină care atrage atenția și satisface așteptările celor mai pretențioși șoferi.

Puteți descoperi care sunt piesele aftermarket oferite de DENSO pentru Citroen C4 și puteți afla caracteristicile și beneficiile ventilatoarelor de răcire DENSO.

Vă reamintim că în luna Martie DENSO a lansat o secțiune nouă, adresată atât service-urilor, cât și clienților finali, pentru a veni în întâmpinarea nevoi rapide de informații cu privire la produsele noastre. Autoghidul lunii Martie a fost dedicat Daciei Duster, cel din Aprilie pentru Skoda Octavia, cel din Mai pentru Ford Focus, cel din Iunie s-a axat pe Audi A4, iar cel din Iulie a avut focusul pe Toyota Avensis.