Autoghidul lunii Octombrie: Mercedes-Benz C-Class

Descoperiti din Autoghidul lunii Octombrie care sunt piesele aftermarket DENSO disponibile pentru Mercedes Benz C-Class.
Mercedes Benz C Class

Autoghidul lunii Octombrie prezintă, sub forma unui autoghid intuitiv piesele aftermarket DENSO disponibile pentru Mercedes Benz C-Class. Folosind acest infografic, atât service-urile partenere sau distribuitorii, dar și consumatorii finali, au la dispoziție o modalitate intuitivă și ușoară de a se informa cu privire la piesele de schimb DENSO.

Lansat în 2007, Mercedes Benz C-Class (204) beneficiază de un design inovator în comparație cu modelele precedente. De asemenea, are un interior revizuit, pentru a fi în ton cu tendințele pieței.

Puteți descoperi care sunt piesele aftermarket oferite de DENSO pentru Mercedes Benz C-Class și puteți afla caracteristicile și beneficiile sondelor Lambda de la DENSO.

Vă reamintim că în luna Martie DENSO a lansat o secțiune nouă, adresată atât service-urilor, cât și clienților finali, pentru a veni în întâmpinarea nevoi rapide de informații cu privire la produsele noastre. Autoghidul lunii Martie a fost dedicat Daciei Duster, cel din Aprilie pentru Skoda Octavia, cel din Mai pentru Ford Focus, cel din Iunie s-a axat pe Audi A4, cel din Iulie a avut focusul pe Toyota Avensis, iar cel din August a intrat in detalii cu privire la Citroen C4. Autoghidul lunii Septembrie a fost dedicat BMW 320D.