DENSO aprinde scânteia în timp ce pilotul britanic de curse Rebecca Jackson își atinge obiectivul pentru competiția MINI Challenge

Furnizorul Aftermarket sărbătorește reușita Rebeccăi Jackson și subliniază beneficiile bujiilor cu scânteie Iridium TT într-un nou material video.

Finalul lui septembrie a marcat închiderea ediției 2017 a competiției MINI Challenge din Marea Britanie. De asemenea, Rebecca Jackson, ambasadorul de brand DENSO, a avut ocazia de a-și pecetlui victoria la Ladies’ Cup și de a ocupa unul dintre primele 20 de locuri în campionat în primul sezon de parteneriat cu DENSO.

Fiind mai obișnuită cu mașinile sport și GT, scopul Rebeccăi a fost să se claseze între primii 20 din cei 32 de participanți în primul ei sezon al competiției. Finalul de sezon care a avut loc pe circuitul Donington Park din Marea Britanie a marcat și oportunitatea de a sublinia beneficiile bujiilor cu scânteie DENSO Iridium TT, demonstrând că micile detalii determină performanța vehiculului atât pe șosea, cât și pe pistă.

Stadiul actual al ediției...

Rebecca a ajuns la circuitul de la Donington având nevoie de încă o evoluție în forță pentru a-și atinge obiectivele pentru acest sezon. După ce s-a confruntat cu vremea ploioasă cu câteva săptămâni în urmă la MINI Festival de la Oulton Park, Rebecca a înțeles impactul pe care echipamentele OE de înaltă calitate îl pot avea asupra unei mașini, întrucât ștergătoarele hibride DENSO au ajutat-o să mențină vizibilitatea ridicată și să se claseze în final pe locul 14.

Provocarea de la Donington

Cu un punctaj care a plasat-o pe locul 21, weekend-ul Rebeccăi la Donington a început dramatic, când a făcut o pană după numai trei ture de pistă. Aceasta a însemnat că avea nevoie de o performanță uluitoare pentru a surclasa locul 23 obținut în prima cursă.

Pornirea în prima cursă a fost explozivă, reușind să termine pe poziția a 20-a, ceea ce a însemnat că și-a asigurat locul în top 20, trebuind doar să ajungă la linia de sosire în cea de-a doua cursă pentru a-și revendica titlul. Rebecca a condus cu grijă în a doua cursă și a marcat un final precaut, pentru a asigura poziția ei și a echipei în primele 20 de locuri.

Rebecca Jackson

Bujiile cu scânteie Iridium TT

Rebecca Jackson și-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon de a se clasa în top 20, datorită, în mod egal, evoluției excelente și componentelor de calitate ale mașinii de curse. În timpul cursei a avut la dispoziție un mecanic care a explicat impactul pe care îl pot avea bujiile cu scânteie bune asupra performanței auto.

De la lansarea în 2015, bujiile cu scânteie Iridium TT au fost alegerea preferențială pentru multe vehicule rutiere, datorită durabilității, performanței și economiei lor. Bujiile Iridium TT oferă o serie de premiere mondiale în materie de inovație, precum cea mai ridicată concentrație de iridiu și cel mai mic electrod central din grupa lor de produse, care le asigură un ciclu de viață de până la 120.000 km. Cu o acoperire de 90% a parcului auto UE, acestea oferă tuturor șoferilor șansa să valorifice tehnologia de aprindere OE de ultimă oră, optimizând consumul de carburant și nivelul de emisii de CO2 în acest proces.

Oferind bujii cu scânteie DENSO, atelierele auto au oportunitatea să echipeze toate mașinile rutiere cu piese OE de înaltă performanță.

O puteți vedea pe Rebecca consultându-se cu mecanicul DENSO, precum și imagini de la cursa finală din cadrul MINI Challenge aici.