Ștergătoarele hibrid DENSO oferă upgrade-uri retrofit

Gama de produse DENSO Aftermarket include o selecție de ștergătoare hibrid retrofit cu conectori de 9x3 și de 9x4. Astfel, clienții finali au posibilitatea de a trece de la ștergătoarele standard la tehnologia hibrid unică, de înaltă performanță, DENSO.
Wiper

Combinând performanța superioară de ștergere cu design-ul modern integrat, ștergătoarele hibrid DENSO au fost lansate pentru prima oară pe piață în 2005. La introducerea gamei, ștergătoarele hibrid au fost disponibile cu un conector de 9x3, care permite service-urilor auto să ajusteze dimensiunea cea mai frecvent utilizată a brațului ștergătorului.

Începând cu anul 2014, service-urile au putut să monteze pe autovehiculele clienților ștergătoare cu braț de 9x4, a doua cea mai frecventă dimensiune. În prezent, gama completă de ștergătoare hibrid conține un număr total de 21 de coduri. Toate codurile sunt compatibile cu brațe dei 9x3, iar 15 dintre ele includ un conector de 9x4 în pachet.

O prezentare generală a gamei curente de ștergătoare hibrid DENSO este disponibilă în tabelul de mai jos, în care sunt expuse și codurile prevăzute cu adaptor de 9x4 , respectiv cele care au doar un adaptor de 9x3.

Hybrid Wiper Blade Connectors Table 698X578 Ro