Gama de sisteme rotative DENSO a fost actualizată cu 23 de coduri noi

Gama de demaroare şi alternatoare DENSO a fost actualizată cu 23 de coduri noi de produs, încluzând 5 demaroare şi 18 alternatoare.

Actualizarea cuprinde 481 de aplicaţii adiţionale, legate de 90 de coduri unice OE, ce lărgeşte acoperirea unei varietăţi mari de modele auto, de la modele de serie, până la modele de top din piaţă.

“Această actualizare a gamei a fost supusă aceloraşi standarde riguroase aferente tehnologiei noastre inovative şi conforme 100% cu specificaţiile OE din Aftermarket, extinzând totodată aplicaţiile acoperite de produsele DENSO" a afirmat Ruslan Leontiev, Manager de Produs în Sisteme Rotative DENSO.

20180215_S4_Alternator (1)

Suplimentar, actualizarea dezvoltă acoperirea de autovehicule marca BMW, oferind funcţia de start-stop şi regenerarea energiei din timpul frânării, ce maximizează economia de combustibil datorită alternatorului compact DENSO de tip SC, integrat cu tehnologia LIN.

Noile coduri de produs extind gama de alternatoare compacte DENSO, de tip Heavy-Duty PA90 şi în noul motor diesel V8 cu sistem start-stop din familia Jaguar, Land Rover, Range Rover.

Numărul total de coduri de produs ajunge la 371 (252 de alternatoare şi 119 de demaroare), cu o acoperire a 5222 de aplicaţii (3232 în cazul alternatoarelor şi 1990 în cel al demaroarelor)

Mai multe detalii

Mai multe detalii despre gama de produse DENSO sunt disponibile online (alternatoare, demaroare), în TecDoc sau la reprezentanţii locali DENSO Aftermarket.