DENSO actualizează gama de bujii incandescente cu tehnologia de bobină dublă

Două bujii incadescente ceramice sunt înlocuite cu echivalenţe din metal.

DENSO actualizează gama de bujii incadescente, prin înlocuirea a 2 coduri de bujii incandescente ceramice.

Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de bujii incandescente din industria OE, DENSO îşi foloseşte expertiza pentru a furniza clienţilor săi din Aftermarket produse de cea mai înaltă calitate, dezvoltate şi testate la nivel OE.

20180315_S2_Glow Plug

Bujiile incandescente metalice DG-641 şi DG-646 înlocuiesc variantele ceramice DG-302 şi DG-312. Nu se modifică aplicaţiile sau referinţele încrucişate.

Bujiile metalice cuprind noua tehnologie a bobinelor duble. Această tehnologie e special realizată pentru motoarele diesel cu injecţie directă, pentru o funcţionare optimă a motorului dar şi zgomote, vibraţii şi emisii mai reduse.

Fanis Kapetanakis, Manager de Produs al diviziei de Bujii incandescente DENSO Aftermarket Europa afirmă: “Eficienţa şi durabilitatea motoarelor a devenit foarte importantă pentru şoferi, aşadar este vital pentru serviceurile auto să fie capabile în a oferi bujii incandescente de calitate înaltă. Prin actualizarea gamei, ne dorim să le oferim posibilitatea de a profita de orice oportunitate în vânzări de produse DENSO."

O imagine de ansamblu asupra întregii game de bujii incandescente se poate regăsi în noul catalog DENSO actualizat. Alături de anunţarea noilor produse DENSO, catalogul vă oferă sfaturi în instalarea acestora, împreună cu informaţii detaliate şi referinţe încrucişate.

Mai multe detalii despre gama de bujii incandescente DENSO sunt disponibile online, în TecDoc sau la reprezentantul local DENSO Aftermarket.