Noile grupe de sisteme termice ale DENSO EUROPA: rezistori şi elemente de acţionare HVAC

DENSO anunţă 2 grupe noi de sisteme termice pentru EUROPA: rezistori şi elemente de acţionare HVAC. Acestea reprezintă o extensie naturală a gamei de sisteme termice pentru domeniul automotive Aftermarket.

Cuprinzând 9 coduri de actuatori şi 59 de coduri de rezistori, noile produse acoperă 1,719 aplicaţii, ce fac legătura cu 159 de coduri de produse OE, pentru mărci auto precum: Fiat 500, Fiat Punto, Opel Corsa D, Opel Vivaro, Renault Clio, Citroen C4 Picasso şi Dacia Lodgy. Aceste coduri sunt disponibile începând cu luna Ianuarie 2018.

“Introducerea acestor 2 noi grupe de produse, la calitate OE, oferă serviceurilor auto mai multe posibilităţi de eficienţă, sporind controlul asupra calităţii serviciilor oferite mai departe clienţilor lor,” explică Richard Busscher, Manager de Produs A/C DENSO. “Spre exemplu, dacă un rezistor trebuie schimbat, mecanicul era nevoit să schimbe întregul ventilator de habitaclu. Acum, serviceurile auto au posibilitatea să schimbe doar componentele defecte.”

20180315_S4_Actuatorsand Resistors1

DENSO este unul dintre principalii producători la nivel mondial de sisteme termice pentru domeniul automotive Aftermarket. Cu peste 59.5 milioane de vehicule ce cuprind rezistori şi actuatori DENSO originali, aceste 2 noi grupe de produse răspund unei nevoi reale a pieţei de Aftermarket.

Noi rezistori şi actuatori HVAC

Rezistorii şi actuatorii DENSO sunt de calitate OE, oferind un montaj precis. Odată schimbate, întregul sistem HVAC îşi va păstra modul de funcţionare original, dar şi o performanţă optimă.

Special create pentru a rezista unor şocuri şi vibraţii puternice, aceste produse DENSO vor asigura o funcţionare a sistemului de răcire şi A/C a vehiculului la parametrii originali.

Rezistor

59 coduri de rezistori, la calitate OE, au fost adăugate gamei de sisteme termice. Rezistorul controlează viteza ventilatorului de răcire şi a celui de habitaclu, în funcţie de necesităţile sau setările fiecărui şofer în parte.

Elemente de acţionare HVAC (actuatori)

9 coduri de actuatori, la calitate OE, au fost adăugate gamei de sisteme termice. Actuatorii acţionează pentru controlul fluxului de aer din sistemul HVAC, reglând cantitatea de aer cald şi rece, precum şi pentru controlul poziţiei dorite a fluxului în habitaclul vehicului.

Află mai multe

Mai multe detalii despre gama de sisteme termice DENSO pot fi găsite online, în TecDoc sau la reprezentantul local DENSO Aftermarket.