Theo Rappoldt

Director Senior
Produse Aftermarket

Theo Rappoldt este membru al echipei DENSO din 1990 și ocupă funcția de Director al diviziei DENSO Aftermarket and Industrial Solutions din Europa. El valorifică competențele și diversitatea echipelor sale pentru a crește cota de piață, a accelera dezvoltarea de produs și a consolida infrastructura pentru creștere viitoare.

Professional profile

Theo are 20 de ani de experiență în DENSO în roluri cheie, care l-au ajutat să pună bazele diviziei aftermarket ca centru de profit independent. El a introdus strategii pe termen lung, noi funcții organizaționale, management localizat și activități descentralizate. Strategia lui Theo pune accentul pe dezvoltarea de afaceri noi prin introducerea inovațiilor tehnologice în alte domenii.

În trecut, Theo a fost responsabil pentru operațiunile DENSO privind sistemele A/C pentru autobuze la nivel european, și a contribuit la înființarea diviziei Denso Aftermarket în Rusia. A petrecut 2 ani la sediul DENSO din Japonia, coordonând activitățile de management la nivelul Europei și dezvoltarea de produs pentru Aftermarket and Industrial Solutions.