Robotică

Atunci când alegeţi o soluţie robotică de la DENSO, puteţi să fiţi sigur că investiţi într-un produs de cea mai înaltă calitate. Angajamentul nostru pentru calitate şi satisfacţie a clientului este, simplu, sa fim primii.

Când roboţii industriali au apărut pentru prima dată la începutul anilor 1960, DENSO a început să dezvolte şi să aplice tehnologiile apărute în propriile procese de producţie, ceea ce a permis societăţii să optimizeze şi să dezvolte constant echipamentele şi programele.

Astăzi, ca lider recunoscut de piaţă pe segmentul roboţilor industriali de mici dimensiuni, DENSO Robotics continuă să stabilească reperele în ceea ce priveşte fiabilitatea, flexibilitatea şi funcţionalitatea. Cu peste 110.000 de roboţi DENSO instalaţi în întreaga lume - din care 20.000 în propriile unităţi de producţie - nicio altă societate nu are mai multe cunoştinţe sau experienţă.

Oferta noastră

CREŞTEM PRODUCTIVITATE, CREŞTEM SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ.

Putem reduce costurile dvs. de producţie şi să sporim viteza pe piaţă în modalităţile de mai jos:

  • Viteza şi precizia de ne-egalat  roboţilor noştri va ajută să economisiţi timp. Procesele sunt finalizate mai rapid şi mai precis.
  • Roboţii noştri sunt extrem de fiabili şi durabili. Acest lucru înseamnă că procedurile dvs. de producţie funcţionează cu eficienţă maximă.
  • Design-ul foarte compact şi uşor al roboţilor noştri economiseşte spaţiu. Nu există depozite sau echipamente inutile. Zona dvs. de producţie este folosită la capacitate maximă.
  • Roboţii noştri necesită servisare şi întreţinere minime. Ceea ce înseamnă că funcţionează constant fără timp consumat şi cheltuieli pentru întreţinerea periodică.
  • Datorită consumului redus de energie, roboţii DENSO menţin costurile cu energia la minimum, ceea ce ajută mediul.

PUNEM MEDIUL PE PRIMUL LOC

Mediul este un aspect esenţial pentru producţia roboţilor DENSO şi ne dedicăm complet reducerii substanţelor periculoase folosite.

Gradul nostru de conştientizare şi angajamentul nostru înseamnă că roboţii DENSO sunt o investiţie ecologică, ultra-eficientă şi extrem de profitabilă. Roboţii noştri au fost concepuţi pentru un consum redus de energie. Pentru acest lucru, au fost dotaţi cu mufe electrice standard pentru a putea fi folosiţi cu surse de energie de 230 V. În cele din urmă, produsele şi sistemele noastre pot ajuta la atingerea întregului potenţial al afacerii dvs. în manieră ecologică.

FLEXIBILE. RAPIDE. EFICIENTE.

De la producţia în general la sectorul farmaceutic, o gamă diversă de industrii pot beneficia de modul în care roboţii DENSO fluidizează şi optimizează procesele şi procedurile. Versatilitatea şi funcţionalitatea avansată a produselor noastre le permit să fie programate practic pentru orice situaţie în care se foloseşte un braţ robotizat. Acolo unde cerinţele impun un proces de "preluare şi aşezare" în linie dreaptă sau sarcini şi rutină complexe, cum ar fi producţia complet automată a injecţiilor medicale, roboţii DENSO sunt prima alegere pentru aplicaţiile industriale de astăzi.

INTERACŢIUNE INTELIGENTĂ

Roboţii DENSO au fost concepuţi şi produşi astfel încât programarea lor să fie cât mai convenabilă şi mai prietenoasă posibil. Am dezvoltat o gamă de instrumente care vă permit să interacţionaţi cu roboţii noştri în maniera cea mai confortabilă şi mai familiară pentru dvs.

Pentru uşurinţă şi simplitate, toate controlerele pentru roboţii DENSO sunt prevăzute cu o conexiune Ethernet standard pentru ataşarea la un alt dispozitiv, cum ar fi un PLC sau PC industrial.

Vizitează website-ul diviziei de Robotică Denso