Gama de sisteme rotative DENSO, extinsă şi la vehicule grele şi comerciale

Încă din anii 1960, compania DENSO şi-a folosit expertiza pentru a dezvolta cele mai calitative programe destinate alternatoarelor şi demaroarelor din piaţă. Deja selectat ca şi echipare originală de producători auto la nivel mondial, gama aftermarket DENSO oferă aceleaşi specificaţii OE, cu produse complet noi şi fără unităţi reciclate.

Recent, gama de sisteme rotative DENSO a fost extinsă pentru a include piese de calitate OE şi pentru gama de vehicule grele şi vehicule comerciale. Această expansiune a gamei acoperă 3 tipuri: demaroare şi alternatoare fără perii, de tip PA90 şi P5/P8.

Denso Truck 144316872 Rt Rgb

Demaror Heavy Duty PA90

Dezvoltat pentru cele mai dificile aplicaţii, acoperind atât 12V, cât şi 24V, demarorul DENSO de tip PA90 se instalează mai rapid şi performează superior chiar şi în cele mai riguroase condiţii. Acesta cuprinde o carcasă închisă pentru izolarea contra apei şi a prafului, măsuri sporite de siguranţă cu un fir de legătură pentru a evita situaţia defecţiunilor critice şi un design mai mic şi mai uşor, cu un raport de decelerare optimizat. Alte caracteristici includ integrarea unui amortizor şi un sistem de ambreaj.

Heavy Duty Starter Pa90

Demaror de tip P5/P8 - 24V

Cu un design inovativ şi durabil, demarorul DENSO de 24V oferă o putere de pornire extinsă (5kW, 8kW). Noul demaror pentru vehicule grele prezintă un design compact, uşor, mărind uşurinţa instalării şi micşorând greutatea totală. Suplimentar, demarorul are un cuplu ridicat pentru o putere de pornire maximă şi abilităţi îmbunătăţite de pornire la rece.

Heavy Duty Starter Planetary Gear Reduction

Alternatorul fără perii Heavy Duty

Suplimentar faţă de demaroarele PA90 şi P5/P8, extensia gamei DENSO pentru vehicule grele include şi un alternator fără perii Heavy Duty. Construcţia fără perii a produsului este menită să reziste temperaturilor ridicate produse de motor, asigurând o durată de viaţă mare. Asemenea celorlalte alternatoare DENSO, acesta are un design compact ce înlesneşte instalarea.

Heavy Duty Brushless Alternator

Alte caracteristici:

  • Randament ridicat la RPM scăzute
  • Rulmenţi heavy duty
  • Durabilitate demonstrată

“Suntem încântaţi să ne extindem angajamentul pentru livrarea unor produse excepţionale pentru gama de vehicule grele", a declarat Ruslan Leontiev, Manager Produs, DENSO Europa. "Toate demaroarele şi alternatoarele noi sunt foarte eficiente, oferind un design compact şi uşor, fără a sacrifica randamentul obţinut, ceea ce le face perfecte pentru aplicaţiile aftermarket heavy duty".

Denso Tractor 69509021 Rt Rgb

Află mai multe

Mai multe detalii legate de gama de sisteme rotative DENSO pentru vehicule grele sunt disponibile online, în TecDoc sau la reprezentantul local DENSO Aftermarket.