Un nou instrument de inspecţie a vehiculelor a fost lansat în UK, anul viitor urmând lansarea în Polonia şi Germania

DENSO e-Videns, lansat în premieră în UK în acest an, va oferi o transparenţă fără precedent în relaţia dintre client şi service auto. Anul viitor se va lansa în Germania şi Polonia.

DENSO a dezvoltat un nou instrument inovativ de inspecţie a vehiculelor, denumit e-Videns, ce va ajuta service-urile auto să implementeze un proces formal de inspecţie a vehiculelor, mărindu-şi astfel eficienţa şi transparenţa.

Denso E Videns Device With Screen

Noul produs furnizează a nouă metodă de inspecţie a vehiculelor, combinând intervievarea şoferului, scanarea sistemului, inspecţia vizuală şi o testare completă a motorului, utilizându-se o platformă digitală intuitivă şi prietenoasă ce permite tehnicienilor să evalueze în mod obiectiv starea de "sănătate" a unui vehicul.

DENSO e-Videns sparge barierele dintre serviceurile auto şi clienţii lor, prin faptul că invită şoferii să fie parte a acestui proces. Astfel, se oferă un nivel nemaiîntâlnit de transparenţă, permiţând totodată o eficientizare a procesului de aprobare din partea clientului a lucrărilor recomandate de serviceul auto.

Această claritate pentru client este îmbunătăţită şi de abilitatea aparatului de a descoperi problemele "ascunse" ale unui vehicul, economisind atât banii, cât şi timpul clientului. Stocarea în cloud a datelor este unică pentru DENSO şi permite accesul de oriunde a acestora şi/ sau recuperarea rezultatelor anterioare.

În completarea inspecţiei auto, sistemul permite serviceurilor auto să livreze un raport simplificat, uşor de urmărit clienţilor lor. Aceste rapoarte sunt uşor accesibile prin utilizarea cloud-ului. Iar proprietarii vehiculelor se vor bucura de o experienţă transparentă şi mult îmbunătăţită din partea serviceurilor auto.

Pentru serviceurile auto, DENSO e-Videns va creşte eficienţa datorită interfeţei sale intuitive, însemnând faptul că o serie extinsă de angajaţi pot să efectueze inspecţia vehiculelor într-un mod structurat.

Denso E Videns Device With Box

Un nou nivel de integrare a datelor de referinţă, accesul la bazele de date DENSO şi raportea simplificată către client vor oferi noi oportunităţi în livrarea unor servicii de calitate de către serviceurile auto.

Pentru mai multe informaţii despre DENSO e-Videns sau pentru a vă manifesta interesul pentru acest produs, vă rugăm accesaţi www.densoevidens.com.