DENSO câştigă Premiul pentru Inovaţie la Auto Trade Expo

Noul echipament de verificare auto de la DENSO, E-Videns, câştigă Premiul pentru Inovaţie la Auto Trade Expo.

Award Win (1)

Prezenţa DENSO la Auto Trade Expo a atras multe remarci pozitive, totul culminând cu Premiul pentru Inovaţia Anului 2018 (fiind completat de Premiul pentru cel mai bun stand)

Producătorul de piese auto a prezentat o serie de noi produse, nu doar piese de calitate OE - precum bujia cu scânteie TT, câştigatoare anterioară a Premiului pentru Inovaţia Anului - ci şi un instrument nou de verificare a stării de "sănătate" a vehiculelor.

Lansat în Marea Britanie la începutul acestui an, e-Videns va fi lansat în curând şi în Germania şi Polonia, iar vizitatorii evenimentului au avut ocazia de a face cunoştinţă cu caracteristicile şi beneficiile acestui nou echipament de verificare auto.

Stand

Tehnicianul Mike Sadler a susţinut un seminar despre e-Videns, înfăţişând cu exactitate modul ăn care acest echipament îmbunătăţeşte eficienţa unui service auto, şi implicit, o cifra de afaceri.

Organizat la Dublin, Auto Trade Expo este un eveniment cheie pentru piaţa din Irlanda şi pentru DENSO.

Fatiha Laauich, Manager de Comunicare DENSO Automotive UK Ltd, a comentat: “Pentru DENSO, inovaţia este un punct central şi faptul că suntem recunoscuţi pentru asta, ne onorează. Auto Trade Expo ne oferă posibilitatea de a interacţiona în mod real cu serviceurile auto şi ne dorim să beneficiem la maxim de această oportunitate, alături de produsele noastre inovative şi de experţii DENSO."

Află mai multe

Mai multe informaţii legate de gama Aftermarket DENSO sunt disponibile online, pe www.denso.ro, sau la reprezentanţii locali şi regionali DENSO Aftermarket.