DENSO își expune ultimele tehnologii la IAA 2019

Compania DENSO, al doilea furnizor din lumea automotive, își va expune ultimele tehnologii la evenimentul din Frankfurt (IAA), Germania,în hala 9, din perioada 10-22 Septembrie 2019.

Construind viitorul mobilității

În cadrul evenimentului, DENSO va expune unele dintre ultimele dezvoltări în materie de tehnologie automotive, ca și parte a angajamentului său pe termen lung de a accelera viitorul mobilității și de a maximiza contribuția sa la o dezvoltare sustenabilă. Aceste tehnologii vin în suportul expansiunii recente a companiei în domeniul soluțiilor software ce complementează expertiza sa în hardware.

Hisaaki Sato, CEO & Președinte al companiei DENSO International Europe afirmă, “Industria automotive evoluează cu o viteză fără precedent și suntem încântați să ne aflăm într-o poziție de pionierat prin introducerea unor inovații ce dau formă viitorului mobilității”

Întărirea unor parteneriate

Alături de DENSO, se vor afla 5 companii de tehnologie, susținute de DENSO, ca și parte a viziunii pe termen lung de accelerare a inovației într-o mobilitate conectată, automatizată și electrificată. DENSO a investit aproape 100 de milioane de dolari în companii start-up la nivel mondial, întărind astfel parteneriate în cadrul dar și în afara domeniului automotive. Partenerii ce își vor expune tehnologiile în standul DENSO de la Frankfurt sunt: MaaS Global, Ridecell, Bond Mobility, Canatu și JOLED.

Vizitatorii vor putea vedea și mașina fără șofer Delft, o mașină electrică complet autonomă dezvoltată de studenții TU Delft, în colaborare cu MIT.

Despre Corporația DENSO

DENSO este un furnizor global din domeniul mobilității, cu o valoare de peste $48.3 miliarde, ce dezvoltă tehnologii și componente avansate pentru aproape orice marcă și model auto din lume. Cu focus pe producție, DENSO investește în mod continuu în cele 221 de unități ale sale din peste 35 de țări, pentru a produce sisteme auto, electrice și electronice, ce influentează în mod direct dezvoltarea la nivel mondial. Cei peste 170.000 de angajați DENSO pun bazele domeniului auto din viitor, un viitor cu mai puține accidente, ce protejează mediul înconjurător. Cu sediul central în Kariya, Japonia, DENSO cheltuie anual 9.3% din vânzările sale globale pe activități de cercetare și dezvoltare.

În Europa, DENSO deține unități de producție în 11 țări și are aproape 17.000 de angajați. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul www.denso.com.

Contact:
John La Pierre
DENSO International Europe B.V.
Telefon: +31(0) 20 2261776
Email: j.la.pierre@denso.nl