Un nou centru de garanții DENSO la Praga

DENSO anunță deschiderea unui nou Centru de Garanții în Praga, Republica Cehă, pentru a oferi servicii mai bune pentru clienții săi din Europa Centrală și de Est, începând din August 2019.

Deneur30 Warranty Center Prague

Noul Centru de Garanții va servi ca și bază pentru solicitările venite din zona Europei Centrale și de Est, permițând astfel rezolvarea mai rapidă a garanțiilor la nivel local.

Prima gamă de produse ce va fi acoperită de acest centru din Praga va fi cea a compresoarelor DENSO. Unitatea este funcțională complet și pregătită să furnizeze servicii la cel mai înalt nivel pentru clienții compresoarelor DENSO. Începând de azi, rugăm toți clienții DENSO ce au situații de garanții, să trimită piesele, alături de formularul completat, către noua adresă din Praga.

Zdenek Loukota este Inginerul de Analiză a Garanțiilor, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Acesta a afirmat: ”Suntem entuziasmați de faptul că DENSO se dezvoltă tot mai mult în Europa, iar acest fapt duce și la dezvoltarea serviciilor de relații cu clienții noștri. Noul Centru de Garanții ne va permite să dezvoltăm mai bine experiența pe care o au clienții DENSO în raport cu gestionarea garanțiilor.”

Noua adresă pentru trimiterea garanțiilor:

DENSO Europe B.V., Pekarska 695/10, Prague 5 - Jinonice, 15500, Republica Cehă.