DENSO a participat în acest weekend la o nouă ediție a evenimentului Mobility Show Autonet

În cadrul evenimentului din acest an, DENSO a prezentat ultimele noutăți de pe piața aftermarket și a răspuns la toate întrebările colaboratorilor și clienților finali.

DENSO România a participat Sâmbătă, 28 Septembrie, la unul dintre cele mai importante evenimente din Aftermarket: Mobility Show Cluj 2019. Desfășurat la BT Arena, evenimentul a re-confirmat poziția companiei Autonet în industria Automotive. Programul a fost unul variat: de la prezentări tehnice, la concerte susținute de Holograf, Horia Brenciu și Cvartetul Amadeus.

Denso Mobility Show 2019 1

Ne bucură participarea activă la evenimentele automotive din țară pentru că ne oferă prilejul perfect pentru a interacționa direct cu colaboratorii și partenerii noștri. În acest fel, DENSO își respectă promisiunea de a deveni unul dintre cei mai importanți și vizibili jucători de pe piața aftermarket.

Dorim să le mulțumim tuturor vizitatorilor standului nostru de la Mobility Show 2019 și suntem nerăbdători să ne întâlnim din nou, cu ocazia viitoarelor evenimente automotive.

Denso Mobility Show 2019 4 Denso Mobility Show 2019 3 Denso Mobility Show 2019 2