Ne pregătim de ATBS București 2019

Și în acest an, DENSO participă la una dintre cele mai mari evenimente din domeniul Automotive din România: ATBS București! Așadar, nu vă faceți planuri în weekend-ul 22-23 iunie pentru că vă așteptăm la Romexpo, București, la cea de-a noua ediție ATBS.

Devenit deja tradiție, ATBS București este unul dintre evenimentele din domeniul Automotive la care este absolut necesar să participi. Iar DENSO, ca și partener al AD Auto Total, va fi prezent cu ultimele noutăți din domeniu, dar și o serie de surprize pentru vizitatori!

Despre ATBS 2019:

Fie că îți surâd gadget-urile auto, ultimele inovații din domeniu sau sporturile extreme și motoarele turate la maxim, ATBS este show-ul complet care aduce câte ceva pentru fiecare. Pavilionul Central va găzdui noutăți din domeniul pieselor auto originale și aftermarket, precum și echipamente pentru service-uri aduse de producători de top.

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice.

Afară, precum v-am obișnuit deja, dedicăm cei peste 35 000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roți. Vizitatorii vor lua parte la acrobații periculoase care sfidează gravitația, motoare turate la maxim și cauciucuri încinse, pe scurt, adrenalină și emoție oferite de sportivi din toate colțurile lumii.

În pauzele dintre show-urile auto atmosfera va fi întreținută de animatoare atrăgătoare, concursuri de băut bere și de anduranță și multe alte surprize.

De-a lungul aleii din fața cupolei spectatorii vor regăsi cele mai frumoase mașini modificate din toate colțurile țării – peste 100 de exponate, sute de cai-putere, modificări ingenioase, tehnologie de top.

___

Standul DENSO: A14

Vă așteptăm cu drag!