Trainingurile tehnice DENSO – te afli în topul Ligii?

DENSO digitalizează întregul său program de training pentru a păstra mecanicii pregătiți din punct de vedere tehnic, în perioada de carantină din Europa.

League Mechanics

Cu niște oportunități limitate de organizare a trainingurilor tehnice în timpul crizei de Coronavirus, DENSO și-a digitalizat întregul program de training, rezultând astfel o serie de webinarii ce se focusează pe toate gamele de produse, de la aer condiționat și managementul sistemelor termice, la sonde lambda și bujii cu scânteie.

Portalul tehnic DENSO oferă o multitudine de cursuri online ce sunt accesibile tehnicienilor și mecanicilor direct din confortul propriei locuințe, sau prin intermediul smartphone-ului lor. Toate cursurile oferă materiale audio, vizuale și interactive, fiind create și livrate de către instructori de top ai industriei. Acestea sunt programe potrivite oricărui nivel de cunoștințe sau abilități, incluzând studenți, mecanici, proprietari de service și tehnicieni avansați. Certificarea este parte a cursurilor - la finalizarea testului final din fiecare curs, participanții pot să-și descarce și să-și printeze un certificat personalizat ce le indică expertiza.

Ca și parte a experienței de e-learning, tehnicienii pot să se alăture concursului DENSO ”Liga Mecanicilor Adevărați”, în care tehnicieni din Centrul și Estul Europei pot colecta monede virtuale DENSO (DENSO coins) la completarea fiecărui curs. Top 10 participanți cu cele mai multe monede sunt recompensați cu premii valoroase și atractive, precum echipamente DENSO e-Videns cu licență anuală gratuită, produse promoționale Toyota Gazoo, rucsacuri personalizați și multe altele.

Mii de tehnicieni înscriși în program

În doar 2 luni de la lansarea programului de training online, mai bine de o mie de tehnicieni s-au înscris în portal, unde pot parcurge cursuri pe tema tuturor grupelor de produse DENSO, incluzând alternatoare, demaroare, bujii cu scânteie și sisteme de aer condiționat, multe alte cursuri fiind adăugate în mod continuu.

M29059 Denso Webinar Homepage Banner En 1280X500px Template

Primul curs disponibil tehnicienilor s-a focusat pe sistemele de aer condiționat, cuprinzând o serie de webinarii gratuite realizate de expertul tehnic DENSO Richard Groot. Cursul acoperă toate aspectele sistemelor de aer condiționat și management termic, incluzând defecțiunile comune. Obiectivul acestuia este de a furniza tehnicienilor informația necesară pentru a îmbunătăți tehnicile folosite, pentru a asigura o diagnoză corectă și pentru a introduce cele mai noi inovații DENSO în materie tehnologică. Livrat atât în limba Engleză, cât și în Poloneză, cursul a fost foarte bine primit de către mecanici - atât de bine încât DENSO plănuiește să ruleze din nou acest curs. Noile date vor fi stabilite pe parcursul lunii August. Pentru mai multe detalii, urmăriți site-ul nostru.

Fatiha Laauich, Manager Marketing Strategic al DENSO Europa, a afirmat: ”Webinariile au devenit o parte integrantă a strategiei de training DENSO pentru a împărtăși informații și sfaturi utile în dezvoltarea capacităților service-urilor auto din această perioadă dificilă.

“Pe măsură ce se înlesnesc restricțiile din Europa, tot mai mulți oameni aleg să călătorească cu mașina. Așadar, este mai important ca niciodată ca mecanicii să-și păstreze capacitățile și cunoștințele la cel mai înalt nivel pentru a acoperi o gamă cât mai largă de posibile probleme ale vehiculelor și pentru a se asigura că șoferii rămân în siguranță. Scopul platformei de învățare online este de a permite tehnicienilor, implicit serviceurile pe care aceștia le reprezintă, să-și îmbunătățească serviciile oferite către clienți și să asigure afacerii lor un viitor pe termen lung.”

Tehnicienii pot accesa programul de training DENSO și se pot alătura Ligii Mecanicilor Adevărați aici: www.denso-technic.com/ro/

Programul este într-o dezvoltare continuă pentru a acoperi mai multe limbi și mai multe țări.