A început o nouă ediție a Ligii Mecanicilor Adevărați DENSO!

Pe data de 1 Martie 2021, a fost lansat noul sezon al Ligii Mecanicilor Adevărați pe portalul tehnic www.denso-technic.com. Competiția poate fi accesată de mecanicii din o serie de țări din Europa Centrală și de Est iar cursurile sunt gratuite, fiind puse la bătaie o mulțime de premii!
Lotm Article 1

Lansată anul trecut, platforma interactivă de e-learning DENSO oferă mecanicilor posibilitatea de a-și însuși noi expertize și de a-și îmbunătăți abilitățile profesionale din confortul propriei locuințe. După înregistrarea în portal, mecanicii primesc acces la cursurile gratuite de training DENSO pentru o serie de grupe de produse, precum:

  • Bujii cu scânteie
  • Bujii incandescente
  • Demaroare
  • Alternatoare
  • Ștergătoare
  • 5 module profesionale pe tema sistemelor de aer condiționat
  • Suplimentar, un nou curs despre sistemele Diesel va fi lansat în curând.

Poți studia în timpul tău liber și, chiar dacă întrerupi un curs, sistemul va reține pagina la care ai rămas. Oricând vei decide să revii, poți re-deschide cursul la ultima pagină parcursă.

DENSO a extins în continuu funcționalitățile și conținutul platformei. Comparativ cu 2020, utilizatorii înregistrați pot experimenta un design nou și îmbunătățit al cursurilor de e-learning, cu noi funcționalități ce oferă o experiență mai eficientă și mai plăcută.

Lotm Article 2

”Într-un timp relativ scurt, am dezvoltat o soluție interactivă și am construit o platformă avansată de e-learning ce este acum disponibilă în 9 limbi diferite (Engleză, Poloneză, Ceha, Maghiară, Română, Bulgară, Croată, Ucraineană și Germană). Având versiunile de limbi locale, trainingul nostru online ajută mecanicii din țări diferite să înțeleagă mai bine problemele ce pot apărea în reparația unui vehicul și să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe tehnice cu privire la piesele DENSO” a afirmat Tereza Čechová, Marketing Manager DENSO Europa Centrală și de Est.

Cursurile DENSO sunt proiectate în special pentru mecanici și tehnicieni. Cu toate acestea, distribuitorii, studenții și profesorii din școlile tehnice, dar și alți specialiști ce lucrează cu piese auto și care își doresc o aprofundare a cunoștințelor tehnice, pot să acceseze aceste cursuri online. Toate aceste persoane pot să se înregistreze gratuit, să parcurgă trainingul tehnic, să-și testeze cunoștințele și să Adițional, mecanicii pot accesa Liga Mecanicilor Adevărați – sezonul 2021, fiecare curs finalizat, lansat în 2021, fiind recompensat cu monede virtuale ”DENSO coins”.

În acest moment, 2 cursuri despre sisteme de aer condiționat și unul despre ștergătoare au fost incluse în ediția din acest an. Pregătim totodată un nou curs despre sisteme Diesel, ce va fi lansat în curând. DENSO caută în continuu noi cursuri pentru a fi adăugate în platformă, oferindu-le utilizatorilor existenți noi motive de a reveni pe website.

Dacă ai ratat cursurile de anul trecut (pentru alternatoare, demaroare, bujii cu scânteie, bujii incandescente și sisteme de aer condiționat), poți încă să le parcurgi și să obții un certificat. Pe măsură ce colectezi mai multe DENSO coins, ai mai multe șanse de a fi în Top 10 cei mai buni mecanici, ce vor fi recompensați cu o serie de premii atractive, precum: echipamente oficiale de Racing Toyota Gazoo, căști BOSE, salopete de lucru și multe altele.

Liga Mecanicilor Adevărați se va derula până în 31 Decembrie 2021.

Lotm Article 3

În portalul tehnic DENSO vei găsi:

  • Noul sezon al Ligii Mecanicilor Adevărați, cu premii noi
  • Noile cursuri tehnice
  • Noile teste și mini quiz-uri
  • Certificatele oficiale DENSO
  • Catalogul electronic DENSO
  • Informații tehnice și noutăți despre piesele DENSO
  • ... și multe alte surprize!

Accesează www.denso-technic.com și înregistrează-te acum! Poți găsi ultimele noutăți DENSO și pe pagina noastră de Facebook: DENSOtehnic.