2 cursuri noi au fost lansate pe platforma de training DENSO

DENSO lansează 2 cursuri noi pe platforma sa de trainguri, DENSO Technic. Tematica acestor cursuri se axează pe componente diesel și bujii cu scânteie, aducând un plus de cunoștințe tehnicienilor înscriși în platformă web.

Cei înscriși pe platforma www.denso-technic.com au primit 2 noi provocări: un curs destinat sistemelor diesel CR și unul destinat bujiilor cu scânteie și a rolului îndeplinit de acestea în sistemul de aprindere. În continuare, vom oferi câteva informații cu privire la aceste 2 cursuri și nu uitați de competiția Liga Mecanicilor Adevărați! Pentru mai multe șanse de a vă clasa în primii zece mecanici din competiție, vă recomandăm să parcurgeți și noile materiale.

M29003 Denso Elearning Pc H 1920X500 Diesel 1

Cursul online - Diesel 2021

Acest curs este focusat pe principiile de bază ale unui sistem Diesel CR (Common Rail). Principiile de bază sunt împărțite în 2 secțiuni: ”Bazele & tehnologii” și ”Servisare & Înlocuire”. Prima secțiune va acoperi istoria, evoluția, principiile tehnice și componentele cheie ale unui sistem CR. A doua se va axa îndeosebi pe defectele principale și precauțiile necesare de luat în cazul componentelor CR. În urma acestui training, veți înțelege modul în care s-au dezvoltat sistemele CR, cum funcționează acestea, ce componente trebuie verificate și ce precauții trebuie luate în momentul servisării.

M29003 Denso Elearning Pc H 1920X500 Sp

Cursul online - Bujii cu scânteie 2021

În acest curs online, veți învăța mai multe despre bujiile cu scânteie și rolul acestora în sistemul de aprindere al unui vehicul. Totodată, veți deprinde noi abilități în instalarea bujiilor cu scânteie și veți afla despre dezvoltările tehnologice ce duc la micșorarea motoarelor. În plus, veți înțelege consecințele potențiale ale unor bujii strânse cu un cuplu prea mare sau prea mic și cum aceste situații afectează transferul de căldură. La modul esențial, puteți afla care sunt cele comune cauze ale defecțiunilor unor bujii cu scânteie și modul în care acestea pot fi evitate. La final, vă vom arăta o imagine de ansamblu al intervalului de căldură pentru bujiile cu scânteie DENSO.

Vă invităm să accesați platforma www.denso-technic.com pentru a descoperi toate aceste informații și pentru o șansă la un loc în primii 10 mecanici din Liga Mecanicilor Adevărați!