DENSO și Schaeffler își unesc forțele pentru a găzdui un webinar tehnic

(16 septembrie 2021) - Asociația de Furnizori de Echipamente Originale (OESAA) este încântată să dezvăluie detaliile viitoarelor sale webinarii, care vor fi conduse de DENSO și Schaeffler.

Tim Adams și Richard Groot, ambii specialiști în domeniile lor de sincronizare și sisteme de transmisie cu curea și climatizare frontală auxiliară frontală (FEAD), vor susține prezentări online pline de informații luni, 18 octombrie, la 12:30 și 18:30.

Aceste sesiuni au fost proiectate și programate pentru a permite tehnicienilor să-și folosească pauzele și timpul de oprire pentru a ”digera” fragmente de conținut tehnic și pentru a le aplica în service-ul lor auto.

Tim Adams, de la Schaeffler, a spus: „Este absolut absolut ca producătorii OEM să se conecteze și să folosească pedigree-ul lor OE pentru a oferi suport tehnic pentru grupuri de produse complementare.

„Sistemul FEAD este un bun exemplu în acest sens; apelează la know-how-ul DENSO în domeniul alternatorului și al climatizării și se integrează cu expertiza Schaeffler în curele- între ambii furnizori, acoperim toate componentele sistemului FEAD. ”

Pe lângă FEAD, spectatorii se pot aștepta, de asemenea, să fie actualizați cu fuliile de alternatori și decuplatoare de fulii, amortizoare de vibrații torsionale și ambreiaje magnetice ale compresorului de aer condiționat.

Funcționarea, modurile de defecțiune și bunele practici în recomandările de reparare, precum și cele mai recente dezvoltări privind demaroarele integrate și efectul acestora asupra sistemului FEAD vor fi, de asemenea, acoperite.

Tim a adăugat: „Acestea se anunță a fi sesiuni interesante și informative și sperăm că oamenii ni se vor alătura”.

Richard Groot a adăugat: „DENSO este mândru de a fi partener cu Schaeffler la această inițiativă. Ambele companii au aceeași ambiție, care este de a împuternici profesioniștii de pe piața Aftermarket și de a sprijini dezvoltarea acestora, de a le permite să întreprindă lucrări de service și reparații cu încredere. Oferind expertiza noastră cu privire la produsele OE, sperăm că le putem sprijini afacerea. ”

Pentru a vă alătura sesiunilor, faceți clic pe următoarele linkuri: 12:30pm și 6:30pm.