Cataloage Denso

Pe această pagină veţi regăsi cele mai recent cataloage Denso. Click pe denumirea catalogului pentru a deschide fişierul într-o pagină nouă.

MĂSURI DE PRECAUȚIE! Utilizarea interzisă a bujiilor cu scânteie

  • Este interzisă utilizarea bujiilor cu scânteie DENSO în motoarele oricărui tip de aeronave, inclusiv în cele ale avioanelor, elicopterelor, planoarelor și dronelor. Bujiile cu scânteie DENSO nu sunt proiectate și fabricate pentru aeronave: utilizarea lor poate duce la producerea unor accidente aviatice cauzate de funcționarea necorespunzătoare a motorului. 
  • Este interzisă utilizarea bujiilor cu scânteie DENSO listate în catalogul nostru în motoarele generatoarelor și a pompelor de căldură cu gaz ale sistemelor de aer condiționat. Aceste bujii cu scânteie nu sunt proiectate și fabricate în acest scop. O astfel de întrebuințare a lor poate duce la producerea unor accidente ce includ oprirea producerii de energie sau de căldură. Pentru bujiile de co-generare DENSO, special concepute pentru generatoare (motoare pe gaz), este disponibil un catalog separat. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați reprezentantul local DENSO. 
  • Este interzisă utilizarea bujiilor cu scânteie DENSO pentru sistemul de igniție al arzătoarelor pe gaz. Bujiile cu scânteie DENSO comercializate nu sunt proiectate și fabricate în acest scop. O astfel de utilizare a lor poate duce la defectarea sistemului de igniție sau a deteriorării echipamentului, pe fondul supraîncălzirii.