Autoghidul lunii Septembrie: BMW 320D

Descoperiți din acest infografic practic și compact care sunt piesele aftermarket DENSO necesare pentru BMW 320D.
Autoghid BMW 320D

Autoghidul lunii Septembrie vă prezintă, într-o formă uşor de urmărit şi extrem de practică piesele aftermarket DENSO disponibile pentru BMW 320D. Folosind acest infografic, atât service-urile partenere sau distribuitorii, dar și consumatorii finali, au la dispoziție o modalitate intuitivă și ușoară de a se informa cu privire la piesele de schimb DENSO.

BMW 320D e o maşină premium, un autoturism cu un design elegant şi impunător, care atrage nu doar prin forţa brandului, dar şi prin dotări. BMW 320D se remarcă atât prin exteriorul deosebit, cât şi prin interiorul multimedia.

Puteți descoperi care sunt piesele aftermarket oferite de DENSO pentru BMW 320D și puteți afla caracteristicile și beneficiile sistemelor de management al motorului de la DENSO.

Vă reamintim că în luna Martie DENSO a lansat o secțiune nouă, adresată atât service-urilor, cât și clienților finali, pentru a veni în întâmpinarea nevoi rapide de informații cu privire la produsele noastre. Autoghidul lunii Martie a fost dedicat Daciei Duster, cel din Aprilie pentru Skoda Octavia, cel din Mai pentru Ford Focus, cel din Iunie s-a axat pe Audi A4, cel din Iulie a avut focusul pe Toyota Avensis, iar cel din August a intrat in detalii cu privire la Citroen C4.